Een boek vormgeven kan een pittige klus zijn. Afhankelijk van de gewenste look & feel, kan een grafisch vormgever uitkomst bieden. Bij Boek-drukken.com hebben we een aantal getalenteerde vormgevers rond lopen, die u uitstekend kunnen helpen. Zij verzorgen geregeld de opmaak voor tijdschriften, brochures, proefschriften, receptenboeken en nog veel meer. Iedere stijl is mogelijk, u vraagt, wij draaien! Uiteraard gebeurt dit altijd in nauw overleg met de opdrachtgever. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om slechts een deel door ons te laten vormgeven, bijvoorbeeld alleen de omslag of juist alleen het binnenwerk.

Wilt u zelf de vormgeving van uw boek verzorgen, maar kunt u wel wat advies gebruiken? Ook dan kunt u zich hiervoor wenden tot één van onze vormgevers. Zij adviseren u graag in het gebruik van een geschikt lettertype, een ideale regelafstand, juist kleurgebruik etc.

Wilt u meer weten? Stuur ons dan een mailtje of neem telefonisch contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over het opmaken en printklaar maken van uw boek!

  info@boek-drukken.com
  0318-645688